Nationaal Park Gravel Fondo – snuif de zomer op in de Limburgse gravelspeeltuin

Welkom in het waanzinnige Nationaal Park Hoge Kempen, het allereerste Nationaal Park van ons land. Hier gaan avontuur en natuur hand in hand voor een unieke graveltocht op zondag 30 juni. Laat je betoveren door de ongerepte pracht van dit natuurgebied terwijl je over lange bospaden en kronkelende wegen fietst. Met een mix van uitdagende terreinen, uitgestrekte bossen, flinke waterplassen en adembenemende landschappen wordt deze graveltocht een onvergetelijke ervaring voor zowel de beginnende als doorwinterde gravelaar.

Wat dit park extra speciaal maakt, zijn de terrils, de indrukwekkende kunstmatige heuvels die zijn ontstaan door oude steenkoolmijnen. De majestueuze terrils bieden niet alleen waanzinnige uitzichten over het park, maar vormen ook een uniek contrast met de omringende natuur. Vooral de iconische terril van Maasmechelen, met het meest fantastische uitzicht van Vlaanderen, steelt de show.

Nieuw dit jaar zijn de gechronometreerde gravelstroken waarop je je volledig kan uitleven en proberen de beste tijden neer te zetten.

Heb je het minste tijd nodig om alle getimede gravelstroken af te werken dan zien we jou triomferen als winnaar op het podium in Maasmechelen. Meer weten over het reglement, bekijk het hier

Kies uit een route van 55 km, 95 km of 125 km, en laat je onderdompelen in een bad van avontuur en natuur tijdens deze magnifieke tocht. Schrijf je in, maak je gravelfiets klaar en laat het avontuur beginnen!

Duurzaamheid

Samen streven we naar een eco-vriendelijke Nationaal Park Gravel!

Ook dit jaar is Bolero, het onlinebeleggingsplatform van KBC, weer trotse sponsor van de Gravel. Niet alleen de vier Bolero-Gravelseries maar ook het WK Gravel, dat begin oktober de gravelbikers van Halle naar Leuven voert, krijgt onze steun. Net als een gravelbiker is een Bolero-belegger een tikje tegendraads. Verbeten op zoek naar een eigen pad, vinnig ook, maar vooral onverzettelijk. Met onze gebruiksvriendelijke Bolero-app of met ons webplatform kies je volledig zelf waarin je investeert. Raak nooit de weg kwijt, dankzij de Bolero-blog en onze dagelijkse nieuwsbrief  ‘Beurs bij het ontbijt’.

Leer alles over de beurs met:

  • De beursanalyses van experts van KBC Groep
  • Video’s over de beurs, de verschillende beleggingsproducten,…
  • Een team van experts dat elke beursdag beschikbaar staat om al jouw vragen te beantwoorden

ETIXX FUELS YOUR GRAVEL GOAL

Etixx Sports Nutrition biedt iedereen een gezonde ondersteuning aan voor duurzame gravelprestaties. Dankzij onze samenwerking met dit Belgische merk zal je tijdens jouw Bolero Gravel Serie kunnen genieten van een kwalitatieve bevoorrading met Etixx producten (Isotonic, Energy Gel, Energy Sport Bar,…). Daarnaast geniet je van exclusieve acties en kortingen op het Etixx gamma na het evenement. Op die manier begeleiden we alle gravel avonturiers naar de finish!